پنجشنبه 14 خرداد 1405
EN

خبرگزاری

: پرونده ثبت نام زائران حج تمتع استان سمنان بسته شد.

13
0
قدرت الله چتری مدیرکل حج و زیارت استان سمنان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در محل این اداره کل اعلام کرد: پرونده ثبت نام زائران حج تمتع استان سمنان بسته شد.

🔹با عنایت به برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی سازمان مرکزی و اجرا شدن آنها در سطح استان‌ها ثبت نام از متقاضیان اعزام به حج تمتع ۱۴۰۵ در دو مرحله پیش ثبت نام و ثبت نام قطعی انجام شد و افراد پیش ثبت‌نام شده برای انتخاب کاروان و قطعی نمودن سفر خود اقدام نمودند.

🔹استان سمنان در حج ۱۴۰۵؛ یک هزار و ۲۳۴ نفر در را قالب هشت کاروان را به سرزمین وحی اعزام خواهد کرد.

🔹کاروان‌های استان به صورت کاروان‌های زوجی ۹۰ نفره ۱۲۰ نفره و ۱۸۰ نفره است.

🔹 منطبق با برنامه‌ریزی‌های سازمان مرکزی ۶۵ درصد از کاروان‌های استان ۱۸۰ نفره هستند.

🔹از هشت کاروان اعزامی ۴ کاروان مدینه قبل و ۴ کاروان مدینه بعد هستند و یک کاروان از کاروان‌های استان زوجی بوده و دو کاروان نیز از کاروان‌های ویژه کشوری است.

🔹هزینه کاروان‌های اعزامی از ۳۳۸ میلیون الی ۳۸۵ میلیون تومان می‌باشد.

🔹هزینه قربانی نیز حدود ۱۴ و نیم میلیون تومان اعلام شده که زایران در حال پرداخت هستند.

🔹با همکاری به‌موقع زایران و نهایی کردن ثبت نام خود اطلاعات تمامی زایران به سامانه نسک عربستان ارسال و رقم طلب برای تمامی زایران صادر شده است.

🔹میانگین سنی زائران استان در حج سال آتی ۵۹ سال و حدود ۹۵ درصد از زائران باسواد بوده و پنج درصد آنها کم سواد یا بی‌سواد هستند.

🔹 ۵۵ درصد زائران را بانوان و ۴۵ را آقایان تشکیل می‌دهند به نحوی که ۶۸۸ زن و ۵۴۶ مرد در کاروان‌ها حضور خواهند داشت.

🔹مسن‌ترین زائر استان ۹۴ سال و جوان‌ترین زائر استان 19 ساله است.

🔹 از شاخصه های زائران استان حضور دو زوج از استان سمنان که مقیم کشور فرانسه هستند و قرار است در این سفر معنوی حضور داشته باشد.

🔹استان سمنان در حج آتی ۲۰ درصد افزایش اعزام نسبت به سال ۱۴۰۴ دارد.

🔹 در حج آتی ۳۴ نفر شامل مدیر، روحانی، و خادمان، زائران را همراهی خواهند کرد یک گروه ۶ نفره نیز از استان سمنان مدیریت یکی از هتل‌های مکه مکرمه را بر عهده خواهند داشت علاوه بر آن دو نفر ذابخ و سه نفر به عنوان نیروهای ستادی در حج ۴۰۵ عازم سرزمین وحی خواهند شد.

🔹با توجه به اینکه کاروان‌های ۱۸۰ نفره با ظرفیت ۵۵ درصد خانم می توانند دستیار زن داشته باشند یکی از کاروان‌های استان نیز دارای دستیار زن می‌باشد و دو نفر نیز به عنوان معینه‌های مقیم عازم سرزمین وحی خواهند شد.

🔹با توجه به همکاری و هماهنگی های بعمل آمده با هیئت پزشکی مستقر در استان و پزشکان معرفی شده معاینات پزشکی تمامی زائران به اتمام رسیده است
در حج اتی نیز دو نفر از پزشکان و یکی از پرستاران استان نیز زائران را همراهی خواهند کرد.

🔹با برنامه ریزی های بعمل آمده کلاس های آموزشی قبل از سفر زایران شروع شده و زایران با حضور در کلاسها آمادگی لازم را جهت اعزام کسب می نمایند.

🔹 زایران مدینه قبل ۱۲ جلسه و مدینه بعد ۱۰ جلسه برگزار خواهد شد و برنامه‌های فرهنگی با مشارکت فعال زایران و روحانیون برای قبل و حین سفر در حال برنامه‌ریزی و اجرا است.

🔹۱۵۸ نفر از زائران استان سمنان امسال دارای تحصیلات حوزوی و دکترا و همچنین فوق لیسانس هستند، ۲۶۰ نفر کاردانی و کارشناسی، ۲۶۰ نفر دیپلم، ۱۵۶ نفر سیکل، ۳۰۰ نفر تحصیلات ابتدایی و ۹۱ نفر هم بی سواد هستند.

🔹بیشترین فراوانی سنی افراد حاضر در کاروان های هشت گانه استان سمنان نیز ۶۱ ساله ها با ۵۷ نفر هستند.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت

آرشیو اخبار